Om oss

4Sign er representert flere steder i Norge, og er Sveriges eneste landsdekkende ekspertise innen profilering som kan tilby et komplett produktspekter. Profilering for oss betyr produkter i områder som inn- og utvendig skilting, alt av merking og logoer, også på kjøretøy. 4Sign kan levere det meste av profileringen fra liten til stor. Vi har også lang erfaring med utstillingsproduksjon hvor vi er gode i hele prosessen fra design til implementering.
Vi leverer oss alt av skilting og merking til entreprenører, fra prosjektstart til nøkkeloverlevering. Eksempelvis byggeplasskilt, informasjonsskilt, parkering- bod- etasje- postkasse- dørskilt etc.

Store ord, men vi føler oss trygge på at vi er en komplett leverandør av profilering til selskaper. Vi setter kundefordel før produktfokus. Og vi vil bli enda bedre!

I 2004 startet utviklingen av 4Sign-kjeden. Å skape et stabilt samarbeid i en kjede er en tidkrevende oppgave, og siden starten har 4Sign-kjeden vokst til en veldig sterk aktør i skiltbransjen. Etter mer enn femten år har kjeden sterke medlemsbedrifter, som alle driver sine lokale bedrifter med en 4Sign-karakter. Omsetningen øker stadig, og gjennom omfattende reklamekampanjer og hardt arbeid av alle kjedens medlemmer har merkevaren vår nådd en sterk posisjon. 4Sign skal regne med nå og på lang sikt.

4Sign-kjeden har historisk sett fokusert på innkjøpssamarbeid, og de siste årene har dette blitt supplert med massiv felles markedsføring og et stadig utviklende samarbeid mellom kjedens medlemmer både når det gjelder salgsaktiviteter samt produksjon og erfaringsutveksling.

Kjeden har en omsetning på 230MSEK og har en arbeidsstyrke på over 200 personer. Vi har god økonomi og høye kredittvurderinger. Fremover vil vi fortsette å jobbe for å bli enda sterkere og større aktør innenfor skilt- og profileringsartikler, fra idé til implementering.

4Sign sin avdeling i Bergen er juridisk sett Protector Skilt AS. Vi bygger på bransjeerfaring fra 1911.

Sortiment og utvalg

Vi kan firmaprofilering. Fra det minste klistremerket til det største utendørsskiltet. 4Sign har ferdigheter, erfaring og sortiment for å kunne levere den rette løsningen for at din bedrift skal bli sett.

Profilen din er viktig

Din merkevare er din største ressurs! Vi hos 4Sign lager løsningene som løfter merkevaren din.

Service

4Sign er lokalt representert, men vi er også en del av kjede som gjør oss i stand til å levere profesjonelle løsninger til skilt og profileringsartikler, både i Norge og Sverige.


Korte fakta

Bolagsnamn
Protector Skilt AS
Org.nummer
958406541
E-postadress
protector@protector-skilt.no
Telefonnummer
55922350